Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 23, 2012

Why Haagen Dazs Ice Cream MAHAL Sangat??



hyeeooo people!

So last week, me and nadiot decided nak pergi 1MG mall to try out the infamous Haagen Dazs ice cream. yups sedih kan sebelom ni masing2 tak penah try ice cream ni sebab tak kuasa nak beli ice cream mahal2 kat malaysia.hehe.padahal sebenarnya kami ada exam paediatric the next week tu, tapi sanggup je kan keluar that weekend. ;p. Before pergi 1MG mall, kitrg singgah ke Splash. nadiot nak shopping. memandangkan now musim sale, memang seronok habis makcik ni duk shopping.haha. nasib sy boleh tahan nafsu, tak dela shopping sangat. beli sehelai baju jek. tu pon discount.tehee. (padahal ko dah shopping banyak sebelum ni kan??tskk)

then lunch di matteo before gerak ke 1MG mall by metro. this was our second time try out metro di india. not bad, ala2 LRT malaysia. yang bagus nya metro india ni tak crowded macam LRT malaysia. perhaps org india tak reti guna lagi kot.huhu.

owh ya,lupa crita pasal ice cream! so we try out the ice cream, satu scoop 200rs! gila mahai..zzz..dahla tak banyak perisa sangat. sy try mango ice cream, ok la rasa dia.masam sgt.huhu. tapi sy lagi prefer baskin robbin or swensen. at least lagi banyak choice of ice cream and harga tak mahal sgt. kalau convert harga icecream haagen dazs kitrg makan aritu, dekat rm25 gak for 2 scoops.haiyooo..mahai mahai..


me and nadiot while waiting for the metro



first time pakai maxi okeyhh.hakhak. ni pon beli kat Splash with discount.yey.


nadiot with her shopping bagsss.



ok sebenarnye tgh stdy,camna leh update blog ni??okeyh bye nak tido!sok our first day of obg posting, LAST obg posting.

till then,byeee!

No comments: