Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 25, 2010

my wish list!

dah dekat sebulan tak update blog. blame the laptop yang tibe2 nak rosak plak. n lucky me yang tinggal di incredible india ni, xboleh baiki my laptop yet sebab xde bahan2 yg diperlukan di sini.(ayat dah macam resepi masakan plak). kalau nk baiki,kena tunggu april next year masa balik malaysia.pffftt! tapii, now dah ade laptop baru.yey! not mine la, nazmi punya. dia bg pinjam sementara nk tunggu sy balik malaysia next year. heee..

owh back to the topic. tadi tengah kemas2 barang tibe2 terjumpa my wish list hidup yg sy penah buat duluuu. kelakar plak tengok balik my wish list ni. bercorak2 konon abis cantek la buat wish list ni. siap ada jangka masa pendek and jangka masa panjang! sumpah malu kalau ada org len jumpa.;p. but now terasa nak list down balik the wish list.(but some points maybe filtered due to menjaga maruah diri.hahaha)

JANGKA MASA PENDEK

1)ade wish lish.LOL
2)sony camera (done!)
3)smartphone/blackberry (gonna get this soooooooonn...;p..-update:DONE)
4)naik hot air balloon (done! masa pergi Egypt back in 2009)
5)kumpul perfume(now stick to one perfume only,tak terasa nak kumpul dah pon.so plan terbengkalai)
6)bungee jumping(soo gonna do this one day nnti)
7)starcruise vacation
8)Europe trip (done! march 2010)
9)Disneyland (done! march 2010)
10)polaroid camera (been thinking bout this for a while. org len sibuk nak pakai dslr, sy nk polaroid plak.;p)

JANGKA MASA PANJANG

1)finish travel to all 7 wonders of world ( so far dh pg Taj mahal, Pisa, Colloseum, Pyramid..nk tgk great wall of china plak plis?)
2)finish MBBM without sangkut mana2 paper.ameen.
3)specialist ( akan difikirkan kemudian2 nanti.)
4)nak suami best!waakakka.;p
5)take care of my parents
6)properties (car,house,etc)
7)pg honeymoon to several places!;p
8)kumpul duit byak2 n travel lagi,honeymoon lagi,n shopping byk2.LOL


okeyh thats all.taaaa!;p

2 comments:

IRA said...

describe suami best. hahahah

neerna hazeera said...

will talk bout that in future post!haha.;p