Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 17, 2013

Perfect date


Siapa cakap after kahwin pasangan kita akan berubah? Yg kita akan kenal sapa sebenarnye our partner after dah kahwin? Dulu sy ingat lagi my autie selalu pesan, kata nya mmg la time couple semua org baik, sweet, nanti pas dah kahwin baru tunjuk belang sebenar. But now after dah kahwin, nothing change. Tak de pon bende yang membuatkan sy jd menyesal kahwin. Rasa menyesal tak kahwin awal2 adalaa. Hihi.Nazmi is still the same guy i date for the past 7 years. Takde bende yg berubah. Malah dia jadi semakin sweet adala. Alhamdullillah bahagia sangat now.

Malam tadi kitrg kuar dinner date kat luar. Bosan asyik makan kat rumah . So dia ajak pegi dinner kat riyaz hotel. Cantik gak tempat tu. Sy xpnah tau pon dalam hotel tu ada restoren. Pemandangan pon cantik. Nampak bandar trg dari seberang pulau and cahaya warna warni from the ict.

Sy order chicken chop. Terasa nak makan western. Nazmi lak order nasi goreng ngn tomyam. Tak puas2 makan tomyam tau dia ni. Suasana tempat tu sunyi sebab tak ramai pon org dtg. Meybe sbb agak expe sive jugak harga makanan situ. Tadi total makanan kitrg dlm 70rm gak. Huhu.

Then after makan, kitrg jln2 kat kwasan tepi laut tu. Sunyi sgt sbb xde org pon kat situ. Just nampak cahaya cantik bandar trg dri seberang laut tu.











No comments: