Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 27, 2011

tak suka, ok?


me: awak, sapa perempuan tu?
him: ermmm, kawan..
me: kawan? napa macam mesra jek??
him: ......
me: awak!cepat bgtau sapa dia actually? *dalam hati dah rasa tak menentu*
him: hurmm..actually she's someone special to me..im sorry.
me : what do you mean..?? * hoping what i heard is not true*
him: well you are far away from me..im sorry, i met someone new.
me: ............

i ran away..holding back my tears, hoping he will stop me.
hoping he will said that it was all a joke
but nope, it was not a joke. it is true.
all the happiness and hope shattered in one night.
im devastated, speechless, suffocated.




then,





tettt..tet tet tettttt!*alarm clock*


darn! it was all a dream . THANK GOD!
bongok punya mimpi!!haihhh..sumpah dah nangis2..benci tul..



yeah, i had weird dreams for the past few days. and the weird thing is, i can remember them. usually im not the type that can remember my dreams. tapi mimpi baru2 ni buat kan sy terjaga tido and terpikir2 okeyh. and salah satu nye mimpi kat atas ni.eeeee! nasib baik mimpi jek okkk.kalau betul mmg pengsan!gagaga..

macam semalam plak, ntah macam mana boleh plak mimpi sy tengah fitting baju kahwin??HAHAHA. ni mesti kes berangan nak kawin sgt ni.;p.cantik jugak baju dalam mimpi tu yekk..hurmmmm..ok stop2!

then few days back, sy mimpi gigi bawah tercabut. pffftt.. sengal betul mimpi tu. bangun2 pagi jek terus check internet ape maksud mimpi. (ish tak baik betul !). anyway check internet and dia kata 'kamu akan kematian isteri atau anak2' ok fine. tak de kena mengena ngan hidup.

kenapa kah asyik mimpi benda2 stress cam ni? sebab exam ke? mentang2 la exam final next month, terus nak mimpi2 mengarut yek. stress bebenor kamu ni rupanya. *not!*..
anyway, doakan kan sy for exam final nnti ye?harap2 la segala berjalan lancar. harap2 boleh masuk exam...

6 comments:

ad_nin said...

nampak sgt mmg gatal nak kawen!!!...hahaha...

neerna hazeera said...

eleh mimpi jek laa.bukan tul pon.;p

Anonymous said...

nirna, so far in my family, mmg kalau any member of the fmily dreamnt of gigi cabut ke kena cabut ke, mmg someone in the family yg close relative ke, meninggal. bkn nak takutkan, but it happened more than thrice already.

neerna hazeera said...

really?;-((..thanks for the info..ok tbe2 cuakk!

Tuan Auz said...

haha baru nak cakap 'kak, tabah k' . ceh mimpi jekk! hehe

neerna hazeera said...

oopsss..sorry tertipu..hee..;p