Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 17, 2012

after 2 months


holla dear blog,

ketemu lagi kita ye. lama gila x update pasal my life. nothing much pon, same ol same ol. now im in emergency posting. tiap hari duk kat casualty. tp this week macam xde apa sgt, patient pon tak ramai, except tdi when a man came with cardiac arrest. then after resuscitate pon still xberjaya and he died. guess what, it is suicide. dia hanged himself. sbb ape pon tatau. biasala org local sini, threshold nak bunuh diri tu sangat rendah.haih.. ah tiba2 teringat muda laki tadi.urghh, xskeee.huhu.

owh ya, tadi i took hpv vaccine shot.tehee. sebab cost for hpv vaccine sini sangat murah compared to malaysia. if kat malaysia, dalam rm300 per shot, kat sini lebih kurang rm 100 only. so baik buat kat sini kannn. lagipon vaccine ni tahan for 30 years!bagus2..but now sakit tangann. adusss. nak angkat tangan pon tak boleh. nak gerak2 tak boleh. rasa macam contraction lebih kat tangan ni.huhuhu.sabar jelaaa...

other than that, im counting days untuk balik malaysia.weee!another 4 weeks. tatau la kenapa this time rasa sangat2 tak sabar nak jumpa nazmi.hihi. dah lama start countsown nak balik tau. sejak 2-3 bulan lepas dah. sangat sangat tak sabar please. gosh to think that this is my last holiday before my final mbbs exam sangat menakutkan. haishh. btw, my 2 good friends emma n ilot dh selamat jadi doc! diorng dah pass their final exam.so proud of them!jelus pon ada.hahaa.takpe nirna, sabarr. your time will come soooon!yang penting belajar rajin2 dulu.hukk.




its me and him masa our engagement day.;-)

No comments: