Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 19, 2012

Taking videos

hello dear blog,

harini saya kebosanan. okeyh, sepatutnya tak bosan sebab sepatutnya busy menyiapkan slides for my seminar.zzzzzz. but now saya dah siap my seminar and i've been wasting my time dari tadi duk tengok videos2 in youtube.

and tiba2 terasa macam nak buat video banyak banyak! like an everyday video about my life.chewah. sebab macam best jek ada video kan? nanti bila dah tua2 then boleh tengok balik semua videos2 tu.hehe. tapi nak ambik video tiap2 hari di india ni memang tak de masa la kan. sibuk pergi kelas and all.

so i have decided nanti balik malaysia, saya nak ambik banyak2 videos especially when kuar dating with nazmi.yey! it doesnt matter whether that videos about our activities, or about 'boyfriend tag' or 'question and answer tag' macam kat youtube tu. if you dont know what i mean, pegi search di youtube now. yup, thats what im going to do nanti. cant wait!yey.

and nanti after kawen pon, or bila dah ada anak pon, saya nak ambik video everyday so that boleh jadi kenangan sampai bila2. ala2 macam video diaries cmtu. best nye!

so that is my new ermm hobby?hhahaa..i dont know what to call it, but yeah, cant wait to go back to malaysia and ambik byk2 videos with nazmi.

if saya rajin, i'll post it here. if not, biarla jadi kenangan sendiri2 jek.tehee..

till then, bye2.

No comments: