Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 7, 2012

Girls Day Out With Fav Girlfriends


hello hello people!

so last week me and my friends keluar ke orion Mall,mall baru di Bangalore ni.
well tak de la baru sangat, tapi baru la jugak and masing2 pon tak pernah pegi lagi. we went there hari sabtu after class,padahal next week nya ada exam medicine practical.hehe.

niat mulia bila kluar aritu just tuk spend masa sama2 and jalan2 cuci mata jek. dah berjanji dah dengan diri sendiri tak boleh shopping sebab i need to start saving. tapiii, niat tak tercapai! aritu i jumpa this high heels yang cantik sangat. tak boleh nak resist. i was so tempted nak beli. siap tunjuk gambar kat my parents and diorng pon cakap cantik and suruh beli.so apa lagi,dah dapat kebenaran terus beli!haha..walaupon agak mahal,tapi worth it!


me with sheilala, baz, ira n nadiot.



motif? hehe..ni tengah makan dessert at tuscano. nyums!



sebenarnya malas nak uplode gambar banyak2 sangat pon.
kalau nak tengok macam mana mall di india, tengok je la video bawah ni.haha. but let me warn you, excuse our gedikness.;p





ok bye!;p

No comments: