Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 25, 2013

1st Day In Charged Of The Ward



Huru hara i tell youuuu!
Dah la tengah aktif ward ( meaning sme admission masuk our ward. Kalau pasif, no new admission) . N dah la hari ahad! Memang dah agak dah confirm busy tapi tak sangka la sebusy tdi. Ni dah tengah malam baru leh balik. Konon dah abh tagging ingat kan leh balik awal, berangan jek la. Minum pon belum lagi ni. Apa tah lagi makan. Huhu.Banyak gila kerja tertangguh. Nak kena clerk new case lagi, nak kena order ubat lagi, nak kena buat investigation lagi, nak kena buat refer lagi huaaaa....pengsan.

Tadi first time saya tolong resuscitate this one patient ni. Penat nak mampus. Tapi that patient passed away. Huhu.

Anyway, tak mo cakap sal kerja dah. Just want to inform that tomorrow saya cutiii. Cuti lamaaa sgt sebab nak g jln2 ngnn nazmi and his family. Kitrg pegi london. Hihi. Xsabar! Omai sekarang baru nak rasa excited, kalau tak before this sangat busy sampai xde perasaan nak g berjalan2. Ni baru terasa excited. Nanti lepas abis cuti i wanna start fresh! Nak pegi kerja dengan azam baru! Hahaa. Ok la bye!

No comments: