Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 30, 2013

Babymoon

Assalamualaikum!

Weekend lepas saya mintak cuti 2 ari. Memang plan nak pergi berjalan pon. Konon sebab dah busan dengan working life. Nasib baik dapat cuti. Awal2 planning nk g PD, nak tido kat Grand Lexis. Alaa hotel yang ada swimming pool dalam bilik tu. tapi mama tak kasi plak pergi jauh2 sebab cuti kejap sangat. Dia takut nanti penat. Last2 pergi kuantan jek. Haha. Tapi dah bagitau hubby siap2 nak duk resort.hihi. Saje gedik nk merasa duk kat resort plak. So kitrg duk kat La Village resort. Ok la bilik dia and tepi pantai.rate pon xde la mahal sangat.

So kitrg bertolak malam khamis tu.malam tu bermalam di hotel ms garden dulu. Then next day baru tido kat La Village.
Kat kuantan kitrg just jalan2 kat mall jek and tengok wayang. Tapi sempat jugakla survey katil baby. Hihi. Nazmi nak survey katil baby tuk letak dalam bilik dia. Kitrg plan nak beli playpen tuk bilik nazmi sebab kalau nak beli baby cot betul besar plak. But for my room, saya memang nak beli baby cor warna putih. Hihi. So kitrg survey kat kedai anakku. Adala jumpa tyg berkenan tapi harga mahal skit sebab kualiti lain. Lama gak kitrg duk survey tapi xdela beli trus. The next day baru la nazmi beli selepas lama berfikir. Haha.

Petang tu kitrg check in kat resort then terus pegi pantai. Tak lama sampai kat pantai tu hujan lebat plak. Last2 kitrg lepak kat kedai tepi pantai tu. ramai lak mat salleh lepak skali kat situ. Huhu.

Malam tu lak nazmi ajak makan ikan bakar kat tanjung lumpur. Bestla gak. Kitrg makan sotong celup tepung, udang bakar ngan ikan siakap stim.hehe.

The next day, awal2 subuh lagi saya dah terjaga. Nazmi cakap nak tengok sunrise.. Hehe. Tapi kitrg terlambat skit sebab matahari dah naik skit. Tapi camna pon still cantik pemandangan tepi pantai. Hihi.









No comments: