Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 23, 2013

28 Weeks 5 Days Pregnant , Dah 7 Bulan!!



Salam,
Sedar tak sedar sy dah pregnant 7 bulannn!!! Another 2 months to go. Tau tak now im in OnG department. Macam tau2 jek ngandung pastu duk department ong plak. Memang ari2 ler duk tengok orang beranak memanjang. Haha. And tiap hari gak trauma nak beranak. Aduss. Tapi bila tengok baby2 comel rasa macam tak sabar sangat nak beranak cepat2. Cepat la beranak so that i can have a long longgg holiday! Hihi.

Now progress pregnant baby makin banyak bergerakk.hihi. Kadang2 tu nampak perut timbul2 baby gerak. And sometimes perut sengett.dangg! Cacat. Haha.sakit bahagian pinggangg pon makin menjadi2, especially kalau nak bangun dari duduk.huhu..

Tadi sy baru lepas scan baby. Kemungkinan baby girl, tapi doc tak sure sangat. Hehe. Scan normal jej. AFI ckup, 10. Berat baby now kemungkinan 1.2kg. Sebenarnye saya risau sebab tengok perut besar ngat. Takut baby besar ngat. Haha. Susah nak beranak nanti. Wuwuw. Tapi apa2 pon yang penting baby sihat.

Anyway saya dah beli baby cot for my room. Wee! Seperti yang diidam2 kan , baby cot warna putih. Hikk. Xsabar nak tengok baby sleep dalam baby cot tu.:p

Ok la tu je kot nak update for now. Baby sayang cepat la keluarr. Xsabarnyaaa.hehe. Anyway my bestfriend nadiot dah selamat lahirkan baby boy. Hehe. So cepat2 la baby kluar so tht boleh kawan ngn baby nadiot. Hihi.

Ok bye2. Nanti update lagi.

No comments: