Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 22, 2013

Our 1st Anniversary


Alhamdulillah dah setahun berkahwin. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam semalam baru duk sibuk nervous nak nikah bagai, tup2 now dah setahun kawen.hehe. 
Now tengah tunggu masa plak untuk our baby lahir kat dunia ni. Uish my life has change dalam masa setahun jek. Last year tengah berenjoy2 ngn kwn2, but now dah jadi isteri org, siap nak jadi mak org tak lama lagi.haha.

Anyway tak de celebration apa sangat. Kitrg celebrate anniversary kat kl sambil tengah cari barang baby. Haha. Yup now our priority is our baby. G kl sampai sakit2 pinggang. Haha. Aritu kitrg beli carseat plak. Yey dah ada carseat for the baby. Next survey stroller plak.hihi.

Ok la , happy anniversary to us! Hehe. Love you hubby till infinity. No words can describe how much i love you and how much i appreciate having you in my life. My world is complete with u in my life. Mmuackkkxxx!!


No comments: