Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 18, 2010

holiday in malaysia, oct 2010


cuti selama 2 weeks je,nak expect ape from that?apart from spending it with my family and him,nothing else sempat di buat. nak jumpa kawan2,lagi2 yang jauh tu mmg x sempat la kan. lagi2 kalau kawan rapat sme xde di terengganu.heh.

dah,malas nk complaint pasal cuti yang memang takkan pernah banyak. sy nak ckp sal benda2 yang buat saya happyyyy sepanjang cuti d malaysia.

first skali,masa mula2 sampai malaysia mestila paling happy bila jumpa dengan dia. hehe. dia datang jemput di airport and teman me sampai la ke pagi coz my flight ke KT keesokan harinye. kitorng lepak2 di oldtown dekat kawasan cyberjaya and macam biasa,ambik gambar.;p.

then weekend tu,dia balik KT semata2 nak jumpa sy.heee...before this, kalau sy cuti, dia memang ade di KT sebab dia pon cuti. but this tyme dia xde cuti, lagipon dia dah start clinical, so mmg cuti xde sangat. but anyways, dia balik weekend so that we can meet up.
and guess what, dia bawa berita mengejutkan! his family nk jumpa sayeee, and its our first meeting ever. so i went to his house since his family ajak makan2 skit.goshhhh! gila cuak okess. nak jumpa bakal mertua *ehem ehem perasan Xp* sapa yang tak cuak???time nk jumpa tu, tuhan je la tau nervous nak matii. pergi interview pon tak nervous kot. erghhh,sumpah takut. tapi bila dh jumpa,dh burak2, family dia ok jek.smee baik. siap ajak pergi dinner kat luar skali.LOL.

and the next day, sy and dia pergi kuantan. xde motif pon actually, saje busan2..tapi sy happy sangat sbb dpt spent time together the whole day. and on the way back, kitrng singgah di pantai. cantek tempat tu.ske!

ok sampai situ je la crite,malas dah nak menulis,yang lain update gambar je la.;p


at old town



otw to kuantan


di pantai.;p


masa kitrng tengah ambik gambar,ternampak pasangan pengantin ni tgh photography.sweeetttt..


with my mom

tgk budak ni,mana2 pon boleh tidooo.




then on the last day, dia bwk i pg dinner at sunway pyramid.ape ntah nama kedai tu, bumba shrimp gum kot?tak ingatt






and i got my 1st birthday present,from him.heee..



thats all for now.
till then,bye.;


2 comments:

IRA said...

aaawwww u guys are too sweet..tetibe jealous smpai rasa nk nangis..ahahahaha..

btw, kau tgh ponteng kan. kantoi!

neerna hazeera said...

jgn la nangis heee..u n azar dh bnyk dating,give me chance jugak.hehe.;p
btw ak pegi la kelassss.korng ni extend cuti lagi plakkk!hurmm..