Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 25, 2010

R.A.N.D.O.M

i wanna update sgt sgt but i dont have stories laaa, so that explains the random entry.




1) and because its random, i letak la random picture also.hee.but not so random i guess, that baju suits my blog la,.and yes,i like butterfliess.
gambar ni diambil masa sy still pakai braces,last year.this was during nadiot's birthday dinner at The Chillies.


2) my wish for upcoming birthday , 2 months from now isss BB TORCH! so plis plis people yang murah hati outhere,kumpul duit can?;p..or nak mintak ngn parents leh?*mama nak hp baruu,hp ya dh burukkk.dah lama mama tak beli kan hp for meee* ok,confirm tak dilayan.heh.

gorgeous kan kan??ah mauuuuuuu..!dia ade touch screen plus qwerty jugak.tu yg best tu tho im not a big fan of touch screen pon.tapi kalau hp ni offer 2 2 touch screen n qwerty,kan better.


3) next year, 4 couples from my batch akan kawen. semua buat majlis after final 3rd phase,on april. im planning to go but i dont know yet.if ada transport,boleh la pegi. ish jeluz nyeee.and when is my turn???lambaaattt lagi. parents dh ckp awal2,kena abis study dulu.lol.tapi tak kisah pon,mmg sy xmo kawen pon time belajar ni.macam susah jek,btw nazmi pon jauh.hurmm..

4) next 2 weeks, sports day kolej akan start.wee excited! nak men sukaneka!haha.owh nak join futsal jugakk.tu jela sport yg sy boleh men pon,kalau nak men netball ke basketball ke, harammm.dh la sy ni takut bola,kalau bola dtg bukan nk tangkap pon,silap2 lari jekk.at least futsal men ngan kaki.not that scary.;p, and ade charity dinner.nak pakai ape ehhh.ok nanti pk!

5) now sy tengah posting dermatology for 1 month.ishh geli la posting dermato ni. macam2 sakit kulit pelik2 ade. yang tak best nye,smee nampak lebih kurang. dah tu,camana nak diagnose sakit ape kalau sme benda nampak cam sama jekk.ayooo..

ok la,thats all i can think of for now. (mmg random gila entry ni.heh)

till then,bye people.have a nice weekend ahead.;)

No comments: