Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 4, 2010

updates from malaysia!


nothing much.just wanna share ape yg sy buat kat malaysia sepanjang 5 ari ni.owh owh aritu tu tukar tket balik mesia.tket diawalkan 2 ari sebab Incredible India ni ade riot,so bg cuti 2 ari.jadinye sy rela abh duit tukar tket dr duduk india 2 ari tak buat ape2.exam pon ditunda after cuti.hmmmpp!

aritu arrived di lcct kul 1 pagi,then terus nazmi dtg ambik di epot.coz flight to KT keesokan pagi nye,so sepanjang mlm tu dia teman sy n kitrng abeskan masa d old town.dun worry,tak pg tempat2 mencurigakan pon.;p.ah bahagia dpt berjumpa,after berbulan2.rasa sgt tak puas!tp xpe,this weekend dia dtg KT,so kitrng plan nk pg Kuantan.parents pon dh kasi.heee.xsabar!i wanna uplode some photos tpi terlupa bawak cabel camera lak,so len kali la..

di rumah tak buat ape2 pon.parents pon kerja.hurmm..juz ade pg open house.other thn that,makan makan makan!klu blik mesia mmg slalu berat bertambah.no doubt! owh kat rumah sy memasak!haha.my mom suruh.sje dia nk try my cookings.(FYI,1st time nk masak for parents ni).wuwuwu.n guess whattt,my parents ckp sedaaappp!

baba: best ya masak!leh la kwen ni.
mama: senang hati mama,anak mama reti masak.

hahaha.see people,tak la noob sgt ye sy bab2 masak ni.;p

so arini dh 2nd day masak,coz weekend tentula mama masak kan.ari2 weekdays jek sy masak coz my mom kerja.tapii xpeee,thats the least i cn do to help her.kerja2 lain seperti laundry,kemas umah,etc2, ade org laen tlg buatkan dh.;p.n today,sy try buat choc kek lagi.coz nnt my parents nk buat 2nd open house,so nnt i nk buat cake for the open house. jgn ty nape dh 2nd time buat open house.lol.

okeyh thats all updates stakat 5 ari duduk malaysia ni.ade lgi 12 ari tnggal.huhu.benci la cuti pendek2 cmniii.benciiiiiii.n photos akan diuplode kendian2 bila dh blik bangalore.;-).sementara tu,see this pic first,its him!dia perform for jamuan raya his college last week.heee.cool eh cool eh.;p.




till then,adios!

No comments: