Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 27, 2010

owh by the way..


remember my post pasal kek yg i firsttt buat kat india ni?ok, i post gambar kek tu kat fb,and guess what, my lil bro tengok and komen..


"kek kak ya ni,akif tgk macam kek secret resepi yang dh bankrupt"


ok stress tak kalau ade adik macam ni?stresssss takkkkk???eeeeeeeeeeeeee!naseb bek la adik ni baru umo sepoluh tahun! tapi tak pe,tunggu la bila i dah balik malaysia,akan ku kerja kan pipi nye yang tembam macam bola tuhhh,akan cubit2 perutnye yg buncit tuuuu!!!

by the way,this is my bro..



aaaaaaaaaa i miss this budak kecik soooo muchhhhhhhhhhhhh!!!!cant waitttt!!5 hari,sabo saboooo!huhu..

No comments: