Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 4, 2011

its sushi time! (trip to shiro, UBcity)


hello !

yesterday me and friends pegi melantak sushi kat Shiro, ub city. Memang kalau tiap kali craving for sushi, kitrng akan pegi shiro coz ada buffet! so boleh makan byk2 sampai ko muntah.

the dishes include sushi, maki, dimsum, and my favorite chicken pau! u can keep on ordering everything until u rasa dah xlarat nak sumbat perut tu.kekeke.

however the cost is quite pricey, if converted into ringgit malaysia, around rm80 for each person. so xde la nak pegi selalu kann, just bila terasa nak sgt sushi and bila duit allowance dah masuk!;p


so here are few pictures of our trip.



dalam auto on the way to UBcity.
with ma bestfren nadiot, and roomate,dyanah.










tengah kebosanan tunggu makanan. abg waiter ni tak pandai ambik gambar laa..zzzz



nom nom nom!makan puas2!



muka gembira bobo makan sushi.LOL









dah puas melantak, sesi photography plak.tehee..























macam ni la rupa auto india!



on the way back home. muka kekenyangan.;p

happy dpt makan sushi.;D





short video trip to shiro.;p.




till we meet again.
taaa!

2 comments:

ad_nin said...

penting laa sangat kannnn..hahaha...

Dr.neerna hazeera said...

penting weyhh..nanti org save images kita bahaya kottt.;p